MRM Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz svijeta Volkswagena i Audija u našim salonima u Ljubuškom i Mostaru.

  1. Novosti
  2. Audi BH ozvaničio početak prodaje modela e-tron GT i RS e-tron GT
18.07.2022
Novosti Audi

Audi BH ozvaničio početak prodaje modela e-tron GT i RS e-tron GT

Čista energija i progresivne performanse

Audi RS e-tron GT 01


Audi BH je ozvaničio početak prodaje svog električnog GT automobila e-tron GT, kao i njegove visokoperformantne inačice RS e-tron GT u Bosni i Hercegovini. Ovaj elegantni coupe s četvoro vrata iznova interpretira ideju klasičnih gran turismo automobila. Njegov dizajn je emotivan, a tehnologija revolucionarna. Par snažnih elektromotora isporučuju konstantnu snagu na sva četiri kotača i pruža zadivljujuće performanse.

Image

quattro© nikada nije bio impresivniji! Sportska inačica RS e-tron GT isporučuje snagu od čak 646 KS uz okretni moment od 830 Nm. Napajanje motora dolazi iz litij-jonske baterije kapaciteta 85 kWh, napona 800 V. Zahvaljujući visokoj razini razvoja i tehnološkom napretku kojem Audi teži u svakom svom modelu, ova baterija stiže s opcijom brzog punjenja, te su joj potrebne svega 23 minute da se napuni električnom energijom s 5 do 80% napunjenosti. RS e-tron GT je najsnažniji tvornički Audijev model u povijesti.

Pored skladno dizajniranog eksterijera, e-tron GT vas osvaja i svojim visokokvalitetnim i sofisticiranim enterijerom. U korak s najsuvremenijim tehnologijama, e-tron GT diktira trendove u segmentu. Vozač ispred sebe ima digitalnu instrument ploču koja je zapravo 12,3 inčni zaslon s različitim modovima prikaza informacija o vozilu, ali i samoj vožnji. Audijev intuitivni i ergonomični infotainment sustav se prikazuje na 8,6 inčnom zaslonu visoke razlučivosti.

Image

Audi e-tron GT i RS e-tron GT su dostupni za narudžbu u salonu MRM. Od ove godine, Audi BH uvodi petogodišnju garanciju na vozila, a garancija na bateriju iznosi osam godina. Do kraja godine, u planu je predstavljanje i modela Q4 e-tron na tržištu Bosne i Hercegovine, čime bi kompletna ponuda e-tron modela bila dostupna našim kupcima.

Cijena testnog modela iznosi 338.000 KM s uračunatim PDV-om.


Foto: Jadran Čilić / Audi BH


Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

Zanima me sadržaj sa lokacija
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju